Om bloggen

En sida som handlar om allt? Är det verkligen möjligt att skapa? Vi vill göra ett försök och vi tror att vi kommer att lyckas. Det som krävs, enligt oss, för att lyckas är att ha olika infallsvinklar på saker och ting. Vi som driver den här sidan har just detta.

Vi kommer från olika bakgrunder, vi befinner oss i olika åldrar – och familjesituationer – och vi jobbar med olika saker. Utöver detta så har vi också diametralt skilda intressen. Allt detta kommer att skapa en dynamik och en spänning på sidan som gör att den känns levande.

Vi kommer att skriva om det som intresserar oss och om sådant vi skulle vilja veta mer om. Samtidigt så kommer vi också dela med oss av erfarenheter och kunskap från våra respektive yrken. En detalj som förenar oss är att vi samtliga har en förmåga att grotta ner oss i ämnen.

Vi är inte sådana som chansar – vi vill alltid ha kunskap innan vi tar nästa steg. Detta oavsett om det handlar om träning, om rätt kost, om att anlita en städfirma, om att beställa möbler online eller om att välja ett kakel i samband med badrumsrenoveringen. Detta gör att vi undviker misstag och den research vi gör kommer du som läsare att ha nytta av. Vi läser på – du kan skörda frukterna av det vi kommer fram till.

Hur fungerar en vårdnadstvist? Vilken städfirma ska man välja i samband med hemstädning? Vilken träning bränner mest fett – och vilken är mest skonsam mot kroppen? Finns det någon diet som verkligen fungerar – både för stunden och för framtiden? Kan man renovera utan professionell hjälp, och i så fall: hur gör man? Vi ska ge svar på alla dessa frågor och många fler. Välkommen!