Nyseparerad i Göteborg? Ring låssmed och byt lås

En låssmed i Göteborg hjälper dig när förhållandet spårat ur. Ta ingen skit. Släng ut karln och byt lås! Fäller han inte ned sitsen kan han gott skaffa en annan lägenhet med egen toalett.

Ibland kan du faktiskt vilja bryta helt. Även om en toalettsits kanske inte egentligen är anledning till att slänga ut någons bohag på gatan, kan det finnas en psykologisk vinst i att byta lås när förhållandet tagit slut. Det blir en symbolhandling om att det är nya tider nu och att ditt hem är ditt, bara ditt, igen. Och det finns faktiskt en och annan snygg låssmed i Göteborg – kanske kan låsbytet bli en nystart i flera bemärkelser? Nu när du går mot en ny tid kan det vara bra att hålla alla dörrar öppna (även om du vill kunna låsa ordentligt vid behov).

En låssmed hjälper dig gå vidare med ditt liv

Genom att byta lås efter att förhållandet tagit slut behöver du heller inte bekymra dig om att be att få nyckeln tillbaka. Du kan bara gå vidare med ditt liv, utan att bry dig om någon annan än dig själv. Superskönt. Men tänk på att det är schysst att ge ditt ex tid att hämta sina grejer. Du vill inte hamna i en sårig tvist om att du har stulit hans ägodelar genom att låsa honom ute från lägenheten och inte släppa in honom igen. Men han kan gott få ringa på dörren. Inte öppna själv.