Rusta och matcha för rätt yrkesval

Det är inte alltid det lättaste att ta sig fram i djungeln av papper och “do’s and don’ts” när man ska söka jobb. Varför krångla till det när man kan få hjälp av proffs att rusta och matcha?

Annika kände sig modstulen och visste varken ut eller in. Hon hade sökt massor med jobb men inte lyckats att få komma till en enda anställningsintervju. Skulle hon ge upp drömmen om att jobba inom det hon utbildat sig till, nämligen ekonom, och ta jobb på stormarknaden hemma.

Hela hennes väsen skrek rakt ut av motvilja till denna valmöjlighet. Det var då som blicken fastnade på en annons som skulle ändra på allt.

Hur man smartast kan rusta och matcha

Svårigheten hon haft var att hon varit borta en längre tid från arbetsmarknaden. Drabbats av utmattning, vilket gjorde det svårt att klara av alla jobb. Med rusta och matcha fick hon äntligen det stöd som hon behövde.

Plötsligt kände hon sig starkare då företaget motiverade henne, tog reda på precis vilka styrkor hon hade. På så vis kunde de sedan se vad som behövdes för att hon skulle nå sina mål.

Nu fick hon träna på intervjuteknik. Hur hon skulle skriva ansökningar och de hjälpte till att förmedla kontakter med företag. För varje dag som gick ökade hennes självförtroende och intervjuerna kom tätare. Men nu hade hon lärt sig att inte se de som nederlag om de inte ledde till jobb utan ett steg i utvecklingen till att få det jobb hon längtade efter. Läs mer om rusta och matcha på denna webbsida: rustaochmatcha.biz