Boka in estetisk tandvård i Malmö

Tycker du att det är konstigt att boka en tandläkartid fast dina tänder är hela och rena? Det nya modet med estetisk tandvård är så mycket mer än lagning av tänderna. Vill du ha vitare tänder?

Man kan ha en sned tand framtill i munnen, och det enda man tänker på är den. Den syns på alla bilder, och man vill ha bort den. Kanske fick den inte plats, och man kanske borde dra ut den? Fundera på det där med skönhet. Är det att ha en alldeles kritvit, jämn tandrad, eller är det charmigt med en liten sned tand eller en glugg? Du vet svaret själv, det som passar just dig, och har du bestämt dig för en liten estetisk förändring finns det kliniker som tar emot dig med öppna armar, fast dina tänder är hela. Det är inte onödigt att se bra ut, för estetisk tandvård höjer glädjen och livskvaliteten.

Du kan påverka nyansen på tänderna

Vill du ha skalfasader kan du välja vithet, så du behöver inte gå på det allra vitaste om det inte stämmer med din personlighet och dina färger. En estetisk tandvård ska vara något som är snyggt på dig och som du kommer att trivas i. Vill du dra ihop tänderna i din lilla glugg, dra ut en onödig tand som inte får plats, eller om du vill ha lite vitare tänder, så fixar tandläkaren allt detta åt dig. Du kan också få ett snyggt, fast implantat som ersätter en riktig tand.