Windows server – skydda er verksamhet

Windows server är ett riktigt bra val för företag som vill ha en effektiv, trygg och säker verksamhet där ingen information försvinner eller riskerar att hamna i fel händer.

Tyvärr är detta vanligt och det drabbas betydligt fler företag än vad många verkar tro. Hackers är sällan de godhjärtade Robin Hood-figurer som många tänker sig. Tvärtom: det handlar om mestadels om cyber- och virusattacker vars enda egentliga syfte är att förstöra och att sabotera – och detta sker också urskiljningslöst och inte enbart mot stora, globala företag.

Ökad säkerhet och mer trygghet

Faktum är att de mest intressanta företagen för hackers att attackera har visat sig vara mindre- och medelstora sådana och detta då just dessa sällan tar säkerhetsfrågorna på allvar. Genom att köpa windows server så visar man att man tar den frågan på allvar: man ges ett skydd mot alla typer av angrepp och alla typer av attacker.

Verksamheten säkras och allt arbete och all information som lagras – detta gäller även i Molnet – ligger tryggt förvarat. Microsoft har alltid varit en föregångare i dessa frågor och det är till stor del just detta som gjort att man A) blivit så stora och B) att man fortfarande har den trogna kundkrets som man har.

Windows Server – lätt att komma igång

Har du Windows så har du också lätt att känna igen dig i en Windows Server. Skulle du av någon anledning ha annan programvara och en annan server och vill byta – ja, då kommer du att komma igång på ett smidigt sätt. Detta då allt är enkelt att integrera och lära sig.

Köp Windows Server online och du kan njuta av bättre priser och – numera – även en service som går utanpå det mesta. Just vid exempelvis uppstarten så kan du – och övriga anställda – få hjälp via exempelvis en chatt och lära er det ni behöver för att fullt ut kunna skörda frukterna av er investering. För, en Windows server är just detta: en rejäl och bra investering – i både den egna verksamheten och för den framtid som kommer.