Glasmästare Stockholm – allt som rör glas

Dags att renovera balkongen och passa på att glasa in densamma i Stockholm? Funderar du på att inreda badrummet och vill sätta upp ett glasparti snarare än att ha en klassiskt duschvägg? Har du problem med dina fönster och vill minska energiförlusten? Oavsett vilket så finns en gemensam nämnare och en lösning som passar för alla dessa områden: en glasmästare i Stockholm står redo att hjälpa dig!

Glasmästare är ett lite bortglömt yrke i Stockholm, men det finns all anledning att lägga det på minnet. Idag i synnerhet då vi lever i en tid då glas blivit ett väldigt populärt material att använda i både hem och i offentliga lokaler. Vi inreder mer med glas än tidigare. Ett kontor kan vara öppet – men ändå ge möjlighet att stänga igen en dörr om man väljer att anlita en glasmästare i Stockholm för att sätta upp skräddarsydda glaspartier. Detta skapar kreativa arbetsplatser och tack vare glaset så försvinner även en del av oljudet som kan komma av att öppna upp.

För detta anlitas en glasmästare i Stockholm

En annan trend gäller just att öppna upp. Villaägare idag ser gärna att ljusinsläpp ökar och att man genom detta dels får en bostad som känns större – och där man dessutom kan njuta av mer ljus; något som verkligen är skönt under exempelvis vintern.

Men, detta ställer också krav på glaset som används. Ett större fönsterparti som ersätter en tidigare vägg kommer att isolera sämre – vilket leder till att exempelvis kall luft kan komma in samtidigt som varm luft inifrån åker ut. Detta går att åtgärda: genom att anlita en glasmästare i Stockholm så kan exempelvis isolerglas användas – eller 3-glas-fönster – och detta gör att skillnaden inte alls blir så stor och kostsam.

Utöver detta så ser man även att det finns större krav på glas som klarar av exempelvis hårda smällar. Butiksägare i Stockholm riskerar alltid att utsättas för onödig vandalism. Ett hårdare glas ger ett bättre skydd och en glasmästare kan genom detta se till att riskerna minskar radikalt. Kort sagt: en glasmästare må vara bortglömd, men i kulisserna sker ett stort jobb.