Träffa vännerna på gården

Varför är det bara de som bor i villa som ska kunna njuta av en härlig utemiljö? Idag är det fler och fler fastighetsägare som satsar på härliga innergårdar som bonus för sina hyresgäster.

En fin och funktionell innergård är ett sätt för de boende att kunna njuta av naturen och den friska luften. Men det är även ett sätt att kunna träffa grannarna och skapa vänskapsrelationer. För dig som har mindre barn kan det vara en lyx att bara kunna släppa ut barnen på gården för att leka. Och att veta vilka barnen leker med. Troligen kan även du och dina grannar turas om med att ta med fika ner, för att prata och ha det bra medan solen skiner och barnen stojar.

Ett undangömt paradis

När du går omkring på trottoarerna i storstäder så har du aldrig en aning om vad som döljer sig bakom de höga fasaderna. Ibland kan det vara en gammal glömd innergård som består av trasig asfalt, några sneda betongplattor, lite ogräs och en piskställning. Men ibland kan det visa sig finnas ett paradis när du träder in genom porten. En lummig grönska med härliga sittplatser och kanske till och med gräs. I en hörna kan det finnas en sandlåda och lite annat roligt för barnen att leka med. Och finns det inte en grill så tar det inte så lång tid innan det samlas ihop till en gemensam. För en fastighetsägare kan det vara en satsning som ger bra utdelning. Mer om innergårdar hittar du här: innergårdsrenoveringstockholm.se