Windows 11 – ett bra köp?

Många ställer sig frågan om det finns ett värde i att köpa Windows 11 och svaret på den frågan är både ja och nej. Hur kan man då förklara detta? Vi tar det från början. Microsoft är ett företag som gjort det till en vana att endast dels lansera genomtänkta produkter som gör skillnad i folks vardag och arbetsliv – och att man dels, baserat på detta, också har väldigt långt mellan sina lanseringar. Detta har gjort att man vet att när Microsoft verkligen släpper någonting nytt så är det läge att köpa.

Som kund, oavsett om man är privatperson eller företag, så har man en nära relation till Microsoft i form av ett grundmurat förtroende. Detta innebar att det vid lanseringen av Windows 11 fanns extremt höga förväntningar och en stor del av detta låg i att tiden som passerat från släppet av Windows 10 inte alls var så lång som det brukar vara.

Besvikelsen var därmed också väldigt stor när de inbitna fansen och användarna väl testade Windows 11. Var det inte mer än så? Har Microsoft börjat göra som alla andra och vill mjölka trogna användare på pengar?

Windows 11 är ett riktigt bra köp

De orimligt höga förväntningarna skapade en besvikelsens dimma, men nu då denna skingrats lite så framträder en mer nyanserad bild. Ja, det handlar om ett bra operativsystem och ja, det handlar om ett sådant som uppfyller alla de krav man som användare kan ställa vad gäller design, funktioner, användning och säkerhet.

Sant är emellertid att man också kan se släppet som lite onödigt sett till att Windows 10 även det är ett riktigt vasst operativsystem. Där kan man dra en gräns gällande valet i att köpa Windows 11. Har du redan Windows 10 och är nöjd med det operativsystemet så finns ingen anledning att stressa fram en uppdatering.

Har du däremot ett äldre operativsystem så bör du definitivt överväga en uppgradering och ett byte till Windows 11. Det är ett riktigt bra och ett riktigt prisvärt operativsystem, om det rådet det inga som helst tvivel. Ett tips: köp Windows 11 här – där får du riktigt bra priser och service av högsta klass.